Welkom bij Bootverhuur Groningerland te Lauwersoog

IMG_7319Bootverhuur Groningerland is een klein verhuurbedrijf en verhuurt  een Bekebrede Zeegrundel; een mooie ruime platbodem van 9,2 meter lengte met 5-6 slaapplaatsen en erg geschikt voor het waddengebied met zijn 85 cm diepgang. Deze mooie zeegrundel is te huur voor vakanties, zeiltochten met en zonder schipper en voor zeil- en vaarinstructie op het wad.

Voor zeilinstructie en tochten kan ook gebruik gemaakt worden van een modern jachtje van 7 meter, een New Classic 700 (zie ‘Vaarschool’).

Kortom: huren, zeilinstructie of instructie wadvaren, een dagje uit naar Schiermonnigoog of Engelsmanplaat; er is van alles mogelijk.

Uitvalsbasis is jachthaven Noordergat te Lauwersoog; 5 minuten van de Robbegatssluis naar het wad. IMG_7322Kenmerken:

  • degelijk schip voorzien van ingerichte kombuis, toilet, radio, 230 V en koelkast
  • persoonlijke service van de eigenaar en schipper Pieter de Vries. U krijgt uitleg en desgewenst korte vaarinstructie bij vertrek
  • het Lauwersmeer is als uitvalsbasis naar het wad een een prachtig, relatief onbekend en dus rustig vaargebied. Jachthaven Noordergat ligt pal naast de sluis naar het wad.
  • Bootverhuur Groningerland is een officieel bedrijf, dus voor verhuur is Vrouwe Cornelia all-risk verzekerd

oo

Eisen

U moet aantoonbaar ervaren zijn in het zeilen met een platbodem en als u het wad op wilt ook hiervoor ervaren zijn en voldoende bemanning aan boord hebben.

Voor het gebruik van de marifoon moet u in het bezit zijn van een bedieningscertificaat (maar uitluisteren kan altijd).

IMG_7318Voor reservering, vragen over het huren van de boot of over instructievaren:

Info: Pieter de Vries
telefoon: 0595-441638
mobiel:    06-10305360
Email:     info@bootverhuur-groningerland.nl